Oss

Oss

mandag 17. februar 2014

Morsmålsdagene i vinterferien

Årets vinterferie blir litt annerledes her på Kragerø bibliotek. Vi feirer nemlig Morsmålsdagene!
 



I år er det massiv oppslutning rundt Morsmålsdagen, som arrangeres 21. februar på Kragerø bibliotek. over 140 bibliotek og barnehager har meldt seg på nasjonal markering av dagen. Morsmålsdagen er et samarbeid mellom blant annet Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring, Det flerspråklige bibliotek og Leser søker bok, og markeres ved Kragerø bibliotek i uke 8. Barnehager har fått invitasjon til å besøke biblioteket og vil blant annet få opplest eventyret "Den stygge andungen". Læringssenteret på Kalstad besøker også biblioteket denne uka med oppgave om å lage utstilling i Meierigalleriet som viser mangfoldet som er av språk i Kragerø. Det vil være et stort utvalg bøker på mange ulike språk til utlån denne uken.




Barnehagene har blitt invitert til høytlesning i Meierigalleriet. Da er det "Den stygge andungen" av H. C. Andersen som kommer opp på storskjerm.





Etterpå blir det tegning og lån av bøker på andre språk. For det har vi masser av! Takket være Det flerspråklige bibliotek på Deichman har vi fått låne masse bøker på 26 forskjellige språk!


Les mer på: http://morsmalsdagen.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar