Oss

Oss

mandag 13. oktober 2014

Visste du at ... Fjernlån

Fjernlån er et underlig ord, men for oss som jobber på biblioteket og de som bruker dette jevnlig er det meget kjent og kjært tjeneste. Fjernlån betyr at vi låner inn medier fra andre bibliotek. Det være seg bøker, tidsskrifter film eller musikk. For det hadde da vært ille hvis alle bibliotekene satt på hver sin tue med en stor boksamling, uten at andre kunne fått glede av det også.
Vi her i Kragerø bestiller ofte fagbøker og tidsskriftartikler til studenter, filmer til privatpersoner og skoler. Vi bestiller også romaner fra fjernt og nært, ofte til lesesirkler som trenger fem - seks bøker på samme tid. Det er bare å nevne noen av spørsmålene vi får hver dag.
Du kan enten sende ønske på mail til biblioteket@kragero.kommune.no, ringe oss på 35985090 eller komme innom oss for en hyggelig prat i tillegg :) Vi får levering hver eneste dag, men hvor lang tid det vil ta for at du får din bestilling er avhengig av hvor i landet vi finner boka, artikkelen, filmen eller CD-platen.





Viktigst av alt, dette koster ingenting for låneren (artikler som vi må skrive ut til låneren koster 3kr per ark), og det er vår plikt å få tak i det låneren spør etter. Det er bare å ikke være beskjeden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar