Oss

Oss

onsdag 8. oktober 2014

Nye filmer på huset!

Utrolig men sant! Nå har vi rundet 2500 DVDer! Forhåpentligvis er det filmer for en hver smak. Hvis ikke, så ta gjerne kontakt med oss hvis det er en film du mener vi bør kjøpe. Her er hele lista vår:  http://websok.mikromarc.no/Mikromarc3/web/tiny.aspx?Id=296&Unit=6465&db=kragero-fb
Og en liten beskrivelse av film nr 2500 og andre nye som har kommet i det siste.

* Antboy
Møt Pelle, en liten gutt uten så mange venner. Men så skjer det noe, Pelle blir nemlig bitt av en maur og får superkrefter! Sammen med kameraten Wilhelm lager han seg en superdrakt og kaller seg selv Antboy - Maurgutten. Filmen er basert på bøkene av Kenneth Bøgh-Andersen

* Grace of Monaco
Filmen om filmstjernen Grace Kelly som giftet seg med Fyrsten av Monaco. Nicole Kidman spiller hovedpersonen som må velge mellom en videre filmkarriere eller ekteskapet og sitt nye land. 

* Gutten med det tikkende hjerte
Fransk animasjonsfilm. En gutt blir født med så kaldt hjerte at det fryser. Jordmoren bytter ut hjerte hans med et gjøkur, men med et sånt hjerte kan en forelskelse få store konsekvenser.

* Homeland 1, 2 & 3
Det er vel bare sesong 3 som er ny på DVD i høst, men vi valgt å kjøpe inn hele serien (sesong 4 går nå på TV). Serien handler om en amerikansk soldat som har kommet hjem etter flere år i fangenskap i Irak, spilt av Damien Lewis. FBI-agent Carrie, spilt av Claire Danes, fatter mistanke om at alt ikke stemmer med historien til den tidligere soldaten.

* Gjenforeningen
Svensk film om et fenomen som kan være like spennende utenfor filmlerretet: nemlig klassegjenforeningen. 20 år etter grunnskolen kommer gamle klassekamerater sammen igjen. Det blir det drama av.

* The Railway man
 Obs obs! Basert på en sann historie: Eric Lomax ble torturert i en japansk arbeidsleir under 2. verdenskrig, og etter krigens slutt sliter han med psykiske lidelser. Da han mange år senere finner ut at mannen som torturerte ham fortsatt er i live, reiser han for å konfrontere sin erkefiende.

* Torden & Magi
Tegnefilm om den hjemløse katten Torden. Film som passer for alle.

* Transcendence
Dr Will Caster forskning på kunstig intelligens tar en dramatisk vending når han begynner å bruke forskningen på seg selv. En dyster fremtidsfilm med Johnny Depp i hovedrollen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar