Oss

Oss

onsdag 10. desember 2014

Nye filmer


* Børning
Kåret til årets norske film! Det blir inngått en veddemål mellom Roy og erkerivalen: førstemann til Nordkapp vinner en hundrings! Ikke bare er det en reklamefilm for norske veier (og natur sånn som Trolljegerne er), men den er morsom å se også.

* Gagarin
i 1961 ble Yuri Gagarin det første mennesket i verdensrommet. Dette er filmen om hans liv. (Russisk tale med norsk tekst)

* Guardians of the Galaxy
En superhelt film fra verdensrommet! Peter Quill ble kidnappet av romvesener som barn og lever i dag som en romeventyrer. Denne filmen har fått mye oppmerksomhet, og nå har vi endelig fått den her på bibliotek. Filmen har med kjente skuespillere som Vin Diesel, en grønn Zoe Saldana og Bradley Cooper.

* Hercules : The Thracian Wars
Endelig har den kommet: Hollywood-filmen der Aksel Hennie har en hel replikk! Dwayne "The Rock" Johnson spiller Hercules, den greske-romersk halvguden som var kjent for sine egenskaper på slagmarken. Ingrid Bolsø Berdal spiller mytiske jegeren "Atalanta", og Aksel Hennie  spiller slåsskjempen "Tydeus"

* Fly 2: Brann og redning
Oppfølger av filmen "Fly". Fra samme skaperne som kom med den berømte filmen "Biler", eller "Cars" som den heter på originalspråket. Raceflyveren Dusty får beskjed om at han kanskje aldri kan konkurrere igjen, og derfor begynner han med brannslokning fra luften.

* Mot naturen
Ole Giæver har høstet god kritikk for denne enmannsfilmen. Må sees!


* Snømannen
Dette er ingen ny film, men verdt å se for det. Filmen er basert på bildeboka ved samme navn av Raymond Briggs, og varer ikke lengre en 26 minutter. Men det er 26 nydelige minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar